Стопкадър Нова нюзТошко Йорданов от Има такъв народ“ коментира желанието на

...
Стопкадър Нова нюзТошко Йорданов от Има такъв народ“ коментира желанието на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Журналисти, бойкотирайте наглите депутати

Стопкадър Нова нюз

Тошко Йорданов от „ ИТН “ разяснява желанието на публицистите, които отразяват протичащото се в Народното събрание, да имат директен достъп до народните представители.

По този мотив 85 публицисти внесоха подписка с искане за смяна на изискванията за работа в Народното събрание.

Нееднократно сме изразявали мнението си то тази тематика, само че на практика нашата парламентарна група нищо не може да направи. Решението може да пристигна от ръководителя на Народното събрание и неговата администрация, сподели по Нова нюз Йорданов.

Да не мислите, че са ни питали, когато трябваше да държат публицистите долу в това комунистическо предверие, в което се намират сега, а след това да ви качват горе, да нямате монитори, да не ви питат нищо, добави той.

Предупредих ги, преди да се изместим в тая комунистическа постройка, че отново ще ви местят, ще ви натикат в ъгъла. Само че тогава журналистическата колегия не реагира, само че в този момент се веселя, че реагира, сподели още Йорданов.

Журналистите могат доста дейно да бойкотират работата на Народното събрание и тогава ще им бъдат изпълнени настояванията. Един съвет другарски. Като знам наглостта на депутатите, с подписка няма да стане. Направете нещо по-сериозно, тъй като като ги виждам какъв брой са нагли, и къде, къде по-нагли неща вършат, не им дреме за вас, разяснява Тошко Йорданов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР